Så kul att just Du har hittat hit!

Välkommen in till mig i Borås för en alldeles speciell treat, där kropp och själ får omtanke i en stressfri zon, och där "massageday is the favourite day of the week"! 

En treat i form av ny energi, total avkoppling och förhoppningsvis nån muskel som är mindre spänd! Hos Health in hands erbjuds naturlig facelift - ansiktsmassage, ansiktszonterapi, lymfdränagemassage, avspänningsmassage samt healing i Borås.

 

Under augusti månad kommer jag erbjuda er som bokar en behandling hos mig att få ert akupunktursystem mätt helt kostnadsfritt!

Att kroppen behöver vara i balans och att det är viktigt att se till helheten är väl ingen nyhet för oss egentligen, även om det är många av oss som behöver bli påmind om det emellanåt. Med behandlingsmetoder som högteknoligsk akupunktur, nålakupunktur och örter, hjälper man kroppen att finna balans och bli kvitt besvärande symptom, fysiska, psykiska och/eller känslomässiga för att fungera optimalt. 

De flesta känner till den traditonella akupunkturen, där man använder sig av nålar, men kanske inte är lika insatta i den högteknologiska akupunkturen. Denna metoder bygger på erfarenheter från kinesisk akupunktur och den senaste forskningen inom biofysik och biokemi. Med hjälp av behandlingsinstrument mäts din hälsostatus, flödet i ditt akupunktursystem. Därefter skickar man in ljus av en specifik väglängd i kroppen, och eftersom energin från ljusintrumentet verkar på cellnivå och kroppens elektriska transportsystem, finns många appliceringsområden av skador eller tillstånd. Ljuset använder blodsystemet som transportör av joner, när dessa når cellen vitaliseras cellfunktionen och därigenom påverkas inre organen. Ljuset som behandlingsform är ett kraftfullt verktyg som påskyndar och underlättar kroppens självläkningsförmåga. Målet är att lokalisera orsaken till obalansen, inte bara behandla symptomet!

 Det man kan behandla är bl.a:

- utbrändhet/stress

- håglöshet/trötthet

- huvudvärk/migrän

- magbesvär 

- alla former av värk

- hormonell besvär, såsom infertilitet, PMS och klimakteriebesvär 

Så fantastiskt roligt att kunna erbjuda dessa behandlingar till er, som ett komplement till de behandlingsformer jag redan har! Håll utkik här, på Instagram och på boka direkt om när tider finns att boka! 

Välkommen att boka tid för bättre hälsa, balans och välmående💚 

 

 

Boka tid

Hoppas vi ses snart!

Sanna Thorin