HEALING / ENERGIBALANSERING 

Healing är en behandlingsform som hjälper dig att balansera din energi, öka blodgenomströmningen och aktiverar din kropps egen självläkningsförmåga.

Healing kan bl.a. hjälpa dig att lösa upp fysiska, mentala, känslomässiga och själsliga blockeringar. Det är ett bra komplement till stresshantering och din personliga utveckling.

Healing, ett ord som idag i många sammanhang är väldigt belastat – men förutsätter ingen religiös tro eller övertygelse, varken för utövaren eller den som blir behandlad. Den kan ges och tas emot av alla, oavsett om man är spirituellt eller vetenskapligt lagd, och man behöver inte "tro på healing" för att det ska fungera. Forskning  visar att metoden är effektiv i en rad olika sammanhang.

Under healingsessionen ligger du fullt påklädd på behandlingsbänken, under en skön filt, till toner av lugn musik, medan jag håller händerna på eller över din kropp, beröringen frigör även oxytocin och endorfiner som är smärtlindrande.

Det är väldigt olika från person till person hur det känns att få healing, och det beror också på vad du behöver bäst just nu för att må bättre. De flesta känner lugn och harmoni och får förnyad energi samtidigt som du ger dig själv en chans att påminna kroppen om hur det känns att verkligen vara avslappnad och omhändertagen, energin går alltid till det ställe där den behövs som bäst och alla har nytta av det! 

De healingformer som jag praktiserar är Reiki healing, Kundalini och Spirituell healing. 

 Reiki grundar sig på den gamla österländska filosofin om livsenergi som genomströmmar allt levande. Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder "universell" och ki, som betyder "livsenergi" . Universell livsenergi syftar på den högsta kända energinivån.  Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet.

Spirituell healing är också en kontakthealing, där man balanserar kropp och själ, och du känner dig mer i harmoni med dig själv. 

Det som skiljer de olika healingformerna, är mer utförandet än i grunden. All healingenergi kommer från samma universella källa. 

Oavsett healingform avslutar jag med en chakrabalansering.