Hej, mitt namn är Sanna Thorin och jag är väldigt glad över att du hittat hit till health in hands! Som namnet antyder är det (mina) händer som står i fokus vid behandling, oavsett om det gäller massage eller healing. 

Mitt intresse för healing började en kväll under 2013 när jag mötte en fantastisk människa, Anna Ivarsson, som är Reiki master! Anna höll en intressant föreläsning om hur Reiki healing kan läka kroppen genom självläkning! Om jag inte var övertygad redan där, så blev jag helt fascinerad av den korta healingsession som jag fick av henne! 

Hos Anna har jag studerat Reiki steg 1 och 2 samt ett steg som kallas "Reiki energy boost".

Det finns många olika sorters healing, Reiki som jag nämnde ovan ,är en japansk form, men har tusenåriga rötter från bland annat Tibet. Spirituell healing är en annan form, som jag läst steg 1 och 2 av, i regi av Kicki Johansson och Anne Johansson. 

I samband med healingen fick jag upp ögonen för ansiktszonterapi och ansiktsmassage, två härliga behandlingar som har en del gemensamt men där ansiktsmassagen får stå för det mer "estetiska" och ansiktszonterapin det mer djupgående där man kan bota/lindra sjukdomar och symptom. Under våren 2017 har jag gått kursen i Naturlig facelift, ansiktsmassage, på Axelsons gymnastiska institut, ledd av Lisa Tallroth. 

Ansiktszonterapin är en pågående kurs, där jag har en bit kvar innan jag är färdig med utbildningen, men jag praktiserar gärna denna fantastiska behandlingsform i utbildningssyfte om man är intresserad. Självklart till rabatterat "elevpris". 

Då jag själv periodvis har en del problem med vätska som ansamlas i kroppen, blev jag väldigt intresserad av lymfdränagemassage, där man kan hjälpa kroppen att få fart på lymfdränaget. Denna kurs har jag gått på Huss och Hult hälsoakademi under våren 2017. 

 Jag hoppas att vi ses snart på health in hands för en härlig treat!