Avslappnande massage

Jag erbjuder flera olika behandlingar i mina lokaler i Borås där jag med hjälp av händerna löser upp stress och spänningar i din kropp. Massagen ger dig en chans till total avkoppling och välbefinnande. Jag erbjuder ansiktsmassage, lymfdränagemassage och avspänningsmassage.

Vill du minska uppkomsten av linjer, rynkor och andra tidiga ålderstecken i ansiktet rekommenderar jag ansiktsmassagen. Genom lätt massage av ansiktet ger du musklerna ett riktigt lyft vilket fungerar som en naturlig facelift.

Känner du dig tung i kroppen eller har problem med svullnad, kan min lymfdränagemassage vara något för dig. Det är en massageform som är speciellt utformad för att verka avsvällande och öka blodcirkulationen i kroppen, den påverkar även det autonoma nervsystemet, och verkar smärtstillande och lugnande, vilket gör den väldigt lämplig vid utbrändhet, värk eller muskelspänninhar.  Det är en otroligt avkopplande massage som ger dig en chans till total avkoppling för både kropp och sinne.

Utöver behandlingar i massage erbjuder jag även behandlingar inom ansiktszonterapi och healing som balanserar energierna i din kropp och stimulerar kroppens självläkande förmågor.

Verksam i Borås

Låter det intressant är du varmt välkommen att besöka mig på Tingsgatan 13 i Borås. Antingen för en skön avslappnande massage eller upplösning av själsliga blockeringar genom healing.