F A C I A L  G U A  S H A  

 

En skön och effektiv behandling av ansiktet som ger huden mer lyster, spänst, samt minskar linjer. Behandlingen ökar flödet och släpper på spänningar som blockerar din lymfcirkulation. En härlig blandning av djupgående massage och lättare lymfdränerande strykningar!

(Inte att förknippa med gua sha för kroppen, här är det mycket mjukare handlag!)

Även en lämplig behandling om du har spänningar i nacke och axlar, har spänningshuvudvärk, upplever dig stressad och behöver avkoppling.

Behandlingen består av rengöring, massage av dekolletage, massage av nacke och hals, lymfdränage, akupressur, ögonbehandling och avslutas med härlig skalpmassage.

Ekologiska produkter användes i behandling. 

För bäst resultat bör du kombinera salongsbehandling med hemvård. För maximal effekt 5-10 min varje dag, eller minst 3 gånger per vecka. 

Rekommenderas att göra som kur för att jobba på problemområden, eller var 4-6 vecka om du vill underhålla resultat.

Viktigt! Om du använder botox eller fillers så kan behandlingen påverka dina injektioner. Avvakta  minst 8 veckor efter injektioner, och var noga med att berätta om detta innan behandling.

Vid regelbundna behandlingar samt hemvård av gua sha, upplever många att de inte längre behöver injektioner av botox och fillers. En tydlig trend är att man väljer bort botox till fördel för holistiska behandlingar som tex gua sha!